Enemmän kuin tulostuksenhallintaa

R-Office ja Ricohin lähestymistapa poikkeaa perinteisistä hallinnoiduista tulostuspalveluista. Hallinnoitujen asiakirjapalveluiden avulla yrityksesi pitää kustannukset kurissa, tekee tulosta ja tehostaa prosesseja.

Useimmille yrityksille on selvää, että kulut on pidettävä kurissa ja toisinaan niitä on karsittavakin. Asiakirjakustannukset kuitenkin unohtuvat helposti, kun strategioita laaditaan ja toimintoja tehostetaan.

Hallinnoituja tulostuspalveluita käyttävät yritykset hyötyvät kokonaisvaltaisen tulostusstrategian lisäksi myös seuraavista eduista:

  • Pienemmät, hallitut ja ennakoitavat asiakirjakustannukset
  • Parempi tuottavuus
  • Vähemmän jätettä
  • Tehokkaampi asiakirjojen elinkaarten hallinta
  • Todistettavasti ympäristövastuullinen toiminta

 

Hallinnoiduissa asiakirjapalveluissa on kuitenkin kysymys paljon muustakin kuin tulostuksenhallinnasta.

Keskittymällä loppukäyttäjiin ja muutoksenhallintaan autamme sitouttamaan työntekijäsi muutoksiin, joista on pitkäkestoista hyötyä niin yrityksesi asiakirjaympäristölle kuin liiketoiminnallekin.

Aivan ensimmäiseksi selvitämme, että millaisia tarpeita yritykselläsi on. Yrityksesi menestyksen tärkein osatekijä – henkilöstösi – huomioidaan koko prosessin ajan.

Kun R-Office huolehtii yrityksesi asiakirjaympäristön hallinnasta, yksi yhteyshenkilö huolehtii kaikista yrityksesi asioista. Pystymme tarjoamaan sopivat asiakirjaratkaisut niin pienille kuin valtakunnallisillekin asiakkaille. Hallinnoitujen asiakirjapalveluiden avulla yrityksesi saavuttaa tavoitteensa.

Uutisia Ricohilta Ei uutisia Katso kaikki uutiset