Tehosta tietoon ja dokumentteihin liittyviä työnkulkuja !

Tehosta tietoon ja dokumentteihin liittyviä työnkulkuja asiantuntevien sovellusten toimitus-, konsultointi- ja tukipalvelujemme avulla. Asiakirjat muutetaan tai tallennetaan sähköiseen muotoon ja ohjataan työnkulkuun.  Paperisten ja sähköisten asiakirjojen käsittely yhdenmukaistetaan. Autamme yritystäsi löytämään tarpeisiinne sopivimmat asiakirjojen työnkulkuja tukevat sovellukset. Tavoitteena on parantaa yrityksesi tietoympäristön tuottavuutta ja turvallisuutta. Kustannussäästöjen lisäksi myös päätöksenteko nopeutuu, kun prosessit tehostuvat mitattavasti. Tarjoamme lisäksi tukea sovellusten käyttöönottovaiheeseen.
Esimerkki toimintamalli: Paperi dokumentti -> skannaus Ricoh laitteella -> tallennus omaan M-Files dynaamiseen pilveen – tietojen selailu mobiililaitteella.

Managed Document Services

 

Kokonaisvaltainen tapa tehostaa yrityksesi tiedonkulkua ja sen hallintaa. Huomioimme niin prosessit, työntekijät, teknologian kuin tapauskohtaisesti sopivimmat innovaatiotkin ja autamme yritystäsi virtaviivaistamaan työnkulkuja, säästämään kustannuksia, tehostamaan toimintaa ja parantamaan tuottavuutta. Skaalautuvat ratkaisumme ovat myös todistetusti ympäristöystävällisiä.

Uutisia Ricohilta Ei uutisia Katso kaikki uutiset