Joustavia ja tehokkaita viestintäratkaisuja

Autamme yrityksiä toimittamaan joustavia, tehokkaita viestintäratkaisuja, jotka tavoittavat asiakkaat paremmin ja parantavat työntekijöiden välistä yhteistyötä.

Ricohin yhdistetyn viestinnän ratkaisut (UCS) auttavat visuaalisessa yhteydenpidossa missä vain ja millä laitteella tahansa: tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella.

Sopii erityisesti monitoimipaikkaisiin yrityksiin ja yrityksiin, jossa paljon liikkuvia työntekijöitä.

Perustuu päätelaitteisiin sekä sovelluksiin sekä kuukausittaiseen käyttömaksuun.

Helppo ja edullinen käyttöönotto ja käyttö, helppo ylläpito. Helppo jakaa 20 kohteen kesken ilman lisäkuluja.

 

Videoneuvottelu  digitalsign2

Ricohin integroidut, visuaaliset Communication Services -palvelut mahdollistavat sujuvan, reaaliaikaisen tietojen jakamisen ja yhteistyön. Palvelu on tehokas ratkaisu yhä lisääntyvän työvoiman liikkuvuuden ja joustavuuden tuottamiin haasteisiin.

Yhdistämällä omaa edistyksellistä teknologiaamme – kuten If Design Award -palkitun Ricoh Unified Communication System P3500:n – alan johtaviin viestintä- ja yhteistyöratkaisuihin autamme yritystäsi ratkomaan sisäisen ja ulkoisen viestinnän haasteet tehokkaasti ja edullisesti.

Kun viestintätarpeisiisi sopivat työkalut on tunnistettu, annamme tarvittaessa myös tukea niiden tehokkaaseen käyttöön. Toimitusverkostollamme on paljon kokemusta räätälöityjen ratkaisujen yhdistämisestä sekä sisäisiin että asiakkaille suunnattuihin ympäristöihin, kuten vähittäismyynti- ja kokoustiloihin.

Communication Services -palvelujemme avulla voit parantaa työntekijöidesi, yhteistyökumppaniesi ja asiakkaidesi välistä visuaalista viestintää ja alentaa kustannuksia. Kun tarvittaviin tietoihin pääsee käsiksi helposti ja nopeasti ja viestintä yhteyshenkilöiden kanssa on sujuvaa, projektit nopeutuvat, ja avainhenkilöt pysyvät ajan tasalla.

Pyydä meiltä lisätietoja työntekijöiden, kumppaneiden ja asiakkaiden välisen visuaalisen kommunikaation tehostamismahdollisuuksista.

 

Videoneuvottelu

Infonäyttö

Yeti-tabletit

 

Uutisia Ricohilta Ei uutisia Katso kaikki uutiset